Mættende mellemmåltid med græsk yoghurt, nøddecrunch og frugtkompot med pære og vanilje.

Mellemmåltid med frugtkompot, græsk yoghurt og nøddecrunch
Ingredienser
4 pers.
Kompot
4 pærer
1 spsk vand
½ tsk vaniljesukker
2 spsk sukker
½ spsk citronsaft
Nøddecrunch
2,5 dl blandede nødder (f.eks. hasselnødder, valnødder, mandler, pekannødder eller cashewnødder)
20 g smør
50 g honning
1 nip salt
Yoghurt med kompot og nøddecrunch
5 dl græsk yoghurt
1 portion kompot
8 spsk nøddecrunch
Opskrift og styling: Nadia Mathiasen, Foto: Columbus Leth
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
Tip
Lav evt. ekstra nøddecrunch, når du alligevel er i gang. Den smager skønt som topping på alt fra is og pandekager til havregrød.