Mættende mellemmåltid med græsk yoghurt, nøddecrunch og frugtkompot med pære og vanilje.

Tilberedning

45 min - 4 pers.

  1. Skræl pærerne og skær dem ud i små tern. Kassér kernehuset.
  2. Kom pærerne i en gryde med vand, vaniljesukker og sukker.Bring gryden i kog og lad pærerne simre under låg i ca. 10 -15 minutter, til de er helt møre. Kogetiden kan variere efter pæresort og graden af modenhed.
  3. Blend med en stavblender og smag til med citronsaft. Afkøl.
  4. Tænd ovnen på 150 grader.
  5. Hak nødderne groft.
  6. Smelt smørret i en gryde sammen med honning og salt. Tilsæt de hakkede nødder og vend dem rundt i gryden, så smørblandingen fordeles jævnt.
  7. Spred nødderne ud på en bageplade beklædt med bagepapir og rist dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gyldne. Tag bagepladen ud af ovnen, adskil nødderne med to gafler og lad dem køle helt af.
  8. Anret kompot og græsk yoghurt i små skåle eller beholdere med låg. Drys med nøddecrunch ved servering.

Tip!
Lav evt. ekstra nøddecrunch, når du alligevel er i gang. Den smager skønt som topping på alt fra is og pandekager til havregrød.

Opskrift og styling: Nadia Mathiasen, Foto: Columbus Leth

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Mellemmåltid med frugtkompot, græsk yoghurt og nøddecrunch

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.