• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Mellemmåltid - frugtkompot med græsk yoghurt

Mellemmåltid med frugtkompot, græsk yoghurt og nøddecrunch

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Mættende mellemmåltid med græsk yoghurt, nøddecrunch og frugtkompot med pære og vanilje.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Aug – Dec
    Dagligt grønt
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    Kompot

    4 pærer

    1 spsk vand

    ½ tsk vaniljesukker

    2 spsk sukker

    ½ spsk citronsaft

     

    Nøddecrunch

    2,5 dl blandede nødder (f.eks. hasselnødder, valnødder, mandler, pekannødder eller cashewnødder)

    20 g smør

    50 g honning

    1 nip salt

     

    Yoghurt med kompot og nøddecrunch

    5 dl græsk yoghurt

    1 portion kompot

    8 spsk nøddecrunch

    Opskrift og styling: Nadia Mathiasen, Foto: Columbus Leth

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8

    Tip

    Lav evt. ekstra nøddecrunch, når du alligevel er i gang. Den smager skønt som topping på alt fra is og pandekager til havregrød.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies