• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Medister med sennepssovs og kartofler

Medister med sennepssovs og grønkålssalsa

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Medisterpølse er en nordisk specialitet, som vi har spist herhjemme i adskillige århundreder. Vælg en god og ikke alt for fed medister.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Okt – Feb
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    800 g kartofler
    500 g medister
    1 laurbærblad
    1 løg
    5 peberkorn
    Olie og smør til stegning

    Sovs
    30 g smør
    20 g mel
    4 dl letmælk
    4 spsk. grov sennep salt og peber

    Salsa
    250 g grønkål 
    2 æbler
    2 gulerødder
    1 fed hvidløg
    3 spsk. æblecidereddike 3 spsk. rapsolie
    2 tsk. sukker salt og peber

    Tilbehør: Asier, ketchup og rugbrød

    Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Ny nordiske hverdagsmad" af Claus  Meyer, Arne Astrup m.fl.

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies