Medisterpølse er en nordisk specialitet, som vi har spist herhjemme i adskillige århundreder. Vælg en god og ikke alt for fed medister.

Medister med sennepssovs og grønkålssalsa
Ingredienser
4 pers.
800 g kartofler
500 g medister
1 laurbærblad
1 løg
5 peberkorn
Olie og smør til stegning
Sovs
30 g smør
20 g mel
4 dl letmælk
4 spsk. grov sennep salt og peber
Salsa
250 g grønkål
2 æbler
2 gulerødder
1 fed hvidløg
3 spsk. æblecidereddike 3 spsk. rapsolie
2 tsk. sukker salt og peber
Tilbehør: Asier, ketchup og rugbrød
Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Ny nordiske hverdagsmad" af Claus Meyer, Arne Astrup m.fl.
Tilberedning
1
2
3
4
5