Server de krydrede gulerødder til lam, fjerkræ eller oksekød eller kom dem i en blandet salat.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Sæt en gryde med vand over til blancering af gulerødderne.

Skræl gulerødderne, flæk dem på midten og skær dem i 10-12 cm lange stave. Blancher gulerødderne i det kogende vand, til de er møre. Hæld vandet fra, kom koldt vand på gulerødderne og dup dem tørre med køkkenrulle.

Pil og hak hvidløgene fint. Skræl og hak ingefæren fint.

Varm olie og sennepsfrø op på en pande, til frøene begynder at poppe. Tag panden af varmen og lad det køle lidt af.

Kom vand, hvidløg, ingefær og lidt salt og peber på panden. Kog blandingen let op og kom gulerødder, spidskommen og chiliflager i. Lad det hele simre, til næsten al væden er
fordampet.  Smag til med salt og peber og eventuelt lidt citronsaft.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Masser af tilbehør"

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.