En dejlig krydret marokkansk gulerodssalat med skønne grønne krydderurter. Den marokkanske gulerodssalat er serveret med granatæble og syrlig lime. De krydrede krydderurter giver den marokkanske gulerodssalat en dejlig smag!

Marokkansk gulerodssalat med krydderurter
Ingredienser
4 pers.
500 g
gulerødder
2 spsk ristet sesamfrø
2 tsk paprika
1 tsk stødt koriander
1 tsk spidskommen
dl Kokosolie til stegning
salt og peber
1 håndfuld
friskhakket bredbladet persille
1 håndfuld hakket, frisk mynte
1 håndfuld
frisk finthakket koriander
1 håndfuld frisk hakket oregano
½ granatæble
1 lime, saft og revet skal
Opskrift og foto: Maria Engbjerg
Tilberedning
1
2
3
4
5
Tip
Du kan gøre salaten mere fylding ved at tilsætte f.eks. couscous eller bulgur.