• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
marinerede skorzonerrødder

Marinerede skorzonerrødder

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Skorzonerrod kaldes også fattigmandsasparges, men selv om det hvide kød, der gemmer sig under det jordede ydre, minder om asparges, er skorzonerrod nu en delikatesse i sig selv. 

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jul – Okt
    Dagligt grønt
    Lav på laktose
    Lav på gluten
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    500 g skorzonerrødder

    Dressing
    2 spsk olivenolie + 1 tsk grov dijonsennep
    2 spsk lys vineddike
    Salt og peber
    Sprød top:
    2 spsk olivenolie
    1 dl hakkede persilleblade
    2 fed hakket hvidløg
    1 spsk groftreven skal af ubehandlet citron
    25 g reven brødkrumme

    Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3

    Tip

    Retten kan serveres med tynde skiver parmaskinke eller røget laks.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies