Skorzonerrod kaldes også fattigmandsasparges, men selv om det hvide kød, der gemmer sig under det jordede ydre, minder om asparges, er skorzonerrod nu en delikatesse i sig selv. 


Tilberedning

30 min - 4 personer

Servering
Tynde skiver parmaskinke eller røget laks.

Skræl og kog skorzonerrødderne sprød-møre i lidt vand med citronsaft for at hinde misfarvning. Afdryp og vend dem med den sammenpiskede dressing.

Anret skorzonerrødderne på et stort fad.

Varm olien i en stor pande, kom persille, hvidløg, citronskal og brødkrumme i og rist det hele gyldent og sprødt under omrøring. Drys blandingen over skorzonerrødderne og server med det ønskede tilbehør.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.