Champignonerne får lov at trække så længe, at de nærmest bliver tilberedt af marinaden. Brug dem som element i en tapas-anretning eller som tilbehør til alle kødretter.

Tilberedning

60+ min - 4 personer

Rengør svampene og del i ½ eller ¼.

Bland marinaden. Hæld svampene i marinaden og lad det stå og trække et par timer.

Bland salt i lige inden servering, og pynt med frisk dild.

Serveres som tilbehør til hovedret eller til buffet.

Opskriften og styling: Venligst udlånt af Tvedemose

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.