• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
sprødt rugbrød med makreldip

Makreldip med sprødt rugbrød

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Sommermad de luxe. Medbring makreldip og tomatsalat i patentglas og nyd sommermaden i det fri.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Apr – Okt
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    1 røget makrel
    1 dl yoghurt naturel
    1 citron
    1 bundt dild
    1 bundt purløg
    Salt og peber
    500 g cherrytomater - gerne både gule og røde
    1 rødløg eller salatløg
    1 potte basilikum, grøn
    Salt og peber
    1 spsk balsamicoeddike
    8 tynde skiver ristet rugbrød

    Opskrifter og styling Lone Kjær
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Tip

    For at få rugbrødsskiverne så tynde som muligt, fryses rugbrødet inden det skæres ud. Det frosne brød er lettere at skære tyndt, når det er frosset. Rist brødet i ovnen til det er sprødt.  

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies