Grillede majskolber er altid et hit på grillbuffeten - server som her med kryddersmør. Majskolber på grill er det perfekte tilbehør til alverdens sommerlige retter og er en god måde at få lidt grønt med på grillen.

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Start med at folde majskolbernes dækblade tilbage, men bræk dem ikke af.
  2. Fjern ”hårene” på majskolberne. Fold dækbladene tilbage, så majskolberne igen er dækket.
  3. Læg majsene i en stor skål, og dæk dem med koldt vand.
  4. Lad den trække ½ time. Tag dem op.
  5. Grill dem ca. 15 min. Vend dem jævnligt.
  6. Fold igen dækbladene bagud på kolberne, eller fjern dem helt.
  7. Rør ingredienser til kryddersmørret sammen.
  8. Server majskolberne med kryddersmør. Drys med lidt flagesalt og ekstra paprika.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen ”Brasiliansk grill, tapas & streetfood” af Bente Nissen Lundsgaard.

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.