Disse majsfritter med feta er geniale til madpakken, hvis de altså ikke når at blive spist inden af sultne børnemunde.

Majsfritter med feta
Ingredienser
12 stk
1 æg
½ dl minimælk
¼ tsk salt
2 spsk
frisk finthakket koriander
2 spsk
finthakket rød peberfrugt
40 g hvedemel
50 g feta
1 spsk olivenolie
Næringsindhold pr. 100g
Energi
165 kcalEnergi
692 kJKulhydrater
13 gKostfibre
1.8 gFedt
9.2 gProteiner
6.9 g
Opskriftsudvikling, styling og foto: Julie Karla
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
Indhold
Næringsberegningerne i opskriften er baseret på data fra DTU Fødevareinstituttets fødevaredatabank, Frida. Vi har bestræbt os på at lave så præcise beregninger som muligt, men fejl kan forekomme. Ernæringsoplysningerne på denne hjemmeside kan ikke erstatte professionel ernærings-vejledning fra sundhedspersonale. Brug af alt materiale på hjemmesiden sker på eget ansvar.