Disse majsfritter med feta er geniale til madpakken, hvis de altså ikke når at blive spist inden af sultne børnemunde.

Tilberedning

30 min - 12 stk

  1. Kog majskolberne i ca. 6 minutter og lad dem afkøle.
  2. Skær kernerne af kolberne og kom dem i en skål.
  3. Kom æg, mælk, salt, krydderurter samt forårsløg og peberfrugt i og rør godt rundt.
  4. Kom melet i og rør godt.
  5. Vend til sidst smuldret feta i.
  6. Varm rigeligt med olivenolie op på en pande. Steg majsfritterne 3-4 minutter på hver side og servér.

Opskriftsudvikling, styling og foto: Julie Karla

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.