Madpakke - Perlebygsalat og majs
Tilberedning
15 min - 4 personer
Perlebygsalat
Her passer portionen til 4 madkasser, men du kan også lave dobbeltportion til aftensmaden og gemme halvdelen i køleskabet til madkasserne.
Kog perlebyggen efter anvisning på emballagen, og afkøl den. Nip bønnerne og kog dem 6 minutter i letsaltet vand. Afdryp og afkøl dem.
Skær blomkålen i små buketter. Halvér tomaterne.
Kom perlebyg, bønner, blomkål og tomater i en skål. Pisk dressingen sammen og dryp den over. Fordel fetaost og oliven over. Pak salaten i f.eks. plastboks med tætsluttende låg. Giv en gaffel med til at spise salaten med.
Tip
Majskernerne kan evt. skæres af kolben og kommes i salaten. I stedet for at give skoleagurk med, kan du komme 1 agurk i tern i salaten.
Opskrifter og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek