En dejligt mættende madpakke med en perlebygsalat der sagtens kan bruges som tilbehør til aftensmaden.

Tilberedning

15 min - 4 personer

Perlebygsalat
Her passer portionen til 4 madkasser, men du kan også lave dobbeltportion til aftensmaden og gemme halvdelen i køleskabet til madkasserne.

Kog perlebyggen efter anvisning på emballagen, og afkøl den. Nip bønnerne og kog dem 6 minutter i letsaltet vand. Afdryp og afkøl dem.

Skær blomkålen i små buketter. Halvér tomaterne.

Kom perlebyg, bønner, blomkål og tomater i en skål. Pisk dressingen sammen og dryp den over. Fordel fetaost og oliven over. Pak salaten i f.eks. plastboks med tætsluttende låg. Giv en gaffel med til at spise salaten med.

Tip
Majskernerne kan evt. skæres af kolben og kommes i salaten. I stedet for at give skoleagurk med, kan du komme 1 agurk i tern i salaten.

Opskrifter og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.