Madpakke med pizzasnegle og grønt
Pizzasneglene er perfekte til madpakken og kan suppleres med sæsonaktuelt frugt og/eller grønt.
Tilberedning
60+ min - 4 personer
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt og fuldkornsmelet og herefter hvedemelet. Ælt dejen til den er meget smidig. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted ca. 1 time.
Del broccolien i små buketter og skær stokken i små tern. Skær løget i små tern. Skær tomaterne i små tern. Svits broccoli og løg i olivenolie 3-4 minutter. Kom tomater, tomatkoncentrat, salt og peber i. Kog op et par minutter under omrøring.
Del dejen i 2. Rul dem hver ud i rektangler (12 cm x 24 cm). Fordel broccolisaucen over pizzabundene. Skær pølsen i små tern. Drys pølsetern, oliven, ost og oregano over. Rul sammen til roulader og skær i 3 cm tykke skiver. Læg sneglene på bagepapir og giv dem et lille tryk med håndfladen. Bag pizzaerne ca. 20 minutter ved 225 grader på midterste ovnribbe.
Tip
Disse pizzasnegle kan varieres, alt efter hvad du har i køleskabet. Kan holde sig et par dage tildækket i køleskabet eller frys dem i en fryseegnet plastpose.
Opskrifter og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek