Pizzasneglene er perfekte til madpakken og kan suppleres med sæsonaktuelt frugt og/eller grønt.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt og fuldkornsmelet og herefter hvedemelet. Ælt dejen til den er meget smidig. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted ca. 1 time.

Del broccolien i små buketter og skær stokken i små tern. Skær løget i små tern. Skær tomaterne i små tern. Svits broccoli og løg i olivenolie 3-4 minutter. Kom tomater, tomatkoncentrat, salt og peber i. Kog op et par minutter under omrøring.

Del dejen i 2. Rul dem hver ud i rektangler (12 cm x 24 cm). Fordel broccolisaucen over pizzabundene. Skær pølsen i små tern. Drys pølsetern, oliven, ost og oregano over. Rul sammen til roulader og skær i 3 cm tykke skiver. Læg sneglene på bagepapir og giv dem et lille tryk med håndfladen. Bag pizzaerne ca. 20 minutter ved 225 grader på midterste ovnribbe.

Tip
Disse pizzasnegle kan varieres, alt efter hvad du har i køleskabet. Kan holde sig et par dage tildækket i køleskabet eller frys dem i en fryseegnet plastpose.

Opskrifter og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.