En lækker madpakke til børnene - og opskriften kan også bruges som aftensmad til hele familien.

Madpakke med majs og kyllingenuggets
Ingredienser
4 pers.
Tandoori kyllingenuggets
1 kg kyllingebrystfilet
2 tsk salt
peber
2 dl græsk yoghurt 2%
3 spsk tandoori krydderi
2 spsk olie
Sesamdip
2 tsk tahin (sesamfrø pasta) eller peanutbutter
1 spsk græsk yoghurt 2%
1 tsk sojasauce
1 tsk sesamfrø
Evt. lidt sambal oelek (chilipasta) og citronsaft
Tilbehør til madpakken
½ supersød majs evt. i 2 cm skiver
½ dl blomkålsbuketter
5 cm agurk i stænger
1 gulerod i stænger
1 fuldkornspitabrød
1 lille pære evt. i både og dryppet med citronsaft
Opskrifter og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
4
5
Tip
Lav en stor portion nuggets og brug nogle af dem som aftensmad sammen med f.eks. blandet salat og naanbrød. Kom resten i en skål og dæk dem til. Opbevar i køleskabet, hvor de kan holde sig et par dage.