Madpakke med majs og kyllingenuggets
En lækker madpakke til børnene - og opskriften kan også bruges som aftensmad til hele familien.
Tilberedning
15 min - 4 personer -og nogle til madpakken
Tandoori kyllingenuggets
Tænd ovnen på 225 grader.
Skær kyllingekødet ud i tern ca. 3x3 cm og kom dem i en skål. Kom salt, peber, yoghurt og tandoorikrydderi i og vend rundt.
Fordel kyllingeternene på bagepapir på en bageplade. Dryp med olie. Stil fadet i ovnen i ca. 20 minutter til de er gyldne. Tjek at kyllingekødet er gennemstegt.
Tip
Lav en stor portion nuggets og brug nogle af dem som aftensmad sammen med f.eks. blandet salat og naanbrød. Kom resten i en skål og dæk dem til. Opbevar i køleskabet, hvor de kan holde sig et par dage.
Sesamdip
Rør ingredienserne til sesamdippen sammen og smag evt. til med lidt sambal oelek og citronsaft.
Madpakken
Kom sesamdippen i en lille beholder og sæt låg på. Pak også de øvrige ting til madkassen, hver for sig i bokse eller husholdningsplastfilm. Pitabrødet kan evt. skæres i kvarte. Madpakken kan sagtens gøres klar om aftenen og opbevares i køleskabet til om morgenen. Brug sesamdippen både til nuggets og grøntsager.
240 g frugt og grønt
Opskrifter og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek