En lækker madpakke til børnene - og opskriften kan også bruges som aftensmad til hele familien.


Tilberedning

15 min - 4 personer -og nogle til madpakken

Tandoori kyllingenuggets
Tænd ovnen på 225 grader.

Skær kyllingekødet ud i tern ca. 3x3 cm og kom dem i en skål. Kom salt, peber, yoghurt og tandoorikrydderi i og vend rundt.

Fordel kyllingeternene på bagepapir på en bageplade. Dryp med olie. Stil fadet i ovnen i ca. 20 minutter til de er gyldne. Tjek at kyllingekødet er gennemstegt.

Tip
Lav en stor portion nuggets og brug nogle af dem som aftensmad sammen med f.eks. blandet salat og naanbrød. Kom resten i en skål og dæk dem til. Opbevar i køleskabet, hvor de kan holde sig et par dage.

Sesamdip
Rør ingredienserne til sesamdippen sammen og smag evt. til med lidt sambal oelek og citronsaft.

Madpakken
Kom sesamdippen i en lille beholder og sæt låg på. Pak også de øvrige ting til madkassen, hver for sig i bokse eller husholdningsplastfilm. Pitabrødet kan evt. skæres i kvarte. Madpakken kan sagtens gøres klar om aftenen og opbevares i køleskabet til om morgenen. Brug sesamdippen både til nuggets og grøntsager.

240 g frugt og grønt

Opskrifter og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.