En lækker madpakke til børnene - og opskriften kan også bruges som aftensmad til hele familien.

Madpakke med majs og kyllingenuggets
Ingredienser
4 pers.
Tandoori kyllingenuggets
1 kg kyllingebrystfilet
2 tsk salt
peber
2 dl græsk yoghurt
3 spsk tandoori krydderi
2 spsk olie
Sesamdip
2 tsk tahin (sesamfrø pasta) eller peanutbutter
1 spsk græsk yoghurt
1 tsk soja sovs
1 tsk sesamfrø
Evt. lidt sambal oelek (chilipasta)
Evt. lidt citronsaft
Opskrifter og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
4
5
Tip
Lav en stor portion nuggets og brug nogle af dem som aftensmad sammen med f.eks. blandet salat og naanbrød. Kom resten i en skål og dæk dem til. Opbevar i køleskabet, hvor de kan holde sig et par dage.