Gris, and og fede fisk smager skønt sammen med den lynstegte rødkål med saftig, letbitter grapefrugt og sprøde nødder


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær kål, fennikel og rødløg i tynde strimler og grapefrugtern i fileter eller små tern.

Varm olien på en pande over høj varme. Tilsæt fennikelfrø og lad dem riste i 1 minut.

Steg rødløg, fennikel og rødkål i 3-4 minutter til det er gyldent. Tilsæt soyasauce, grapesaft og grapefrugt og lad det koge ind i 2 minutter.

Smag til med soya, peber og drys med ristede pecannødder – server straks.

Velegnet som tilbehør til svinekød, and og fede fisk.

Opskrift og foto udlånt fra "Mad fra Samvirke - Kål"

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Lynstegt rødkål med fennikel og grapefrugt

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.