Hæld kogende vand på nudlerne, snit og svits grøntsager – i med kokosmælk og rejer og smag til! Hurtigere end takeaway.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Overhæld risnudlerne med kogende vand. Svits strimlet peberfrugt, finthakket chili, hvidløg, forårsløg og evt. citrongræs i olien ved høj varme et par min. i en wok. Vend iceberg i til sidst. Tilsæt kokosmælk, limeskal og -saft.

Dræn risnudlerne og kom dem i wokken sammen med skaldyrene. Smag til med salt og peber og varm retten igennem. Tilbehør:  

Tip
Erstat eventuelt skaldyrene med lynstegte skinkestrimler eller kyllingebryst skåret i strimler.

Energi pr. person:
2600 kJ (620 kcal)
Fordelt på: 
protein 16%
kulhydrat 61%
fedt 23% (16 g)
Frugt og grønt pr. person: Ca. 200 g

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.