Lynstegning er en rigtig god idé hvis du vil bevare broccoliens smukke, grønne farve, smag og bid. Server som tilbehør til en svinekotelet eller kyllingebryst.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Fjern grove blade og det nederste af broccolistokken. Skær broccolien i lange slanke buketter med stilk. Varm olien op med den fintsnittede chili i en wok, stor pande eller bredbundet stegegryde. Tilsæt broccoli og bønnespirer og svits dem i 2-3 min. Hæld soja og vand ved og lad det koge væk ved høj varme under omrøring – ca. 3 min., til broccolien er netop mør. Rist sesamfrøene på en tør pande og drys dem over broccolien.

Tip
Server retten sammen med ris til fx lynstegt skinkekød eller kyllingefilet i strimler.

Energi pr. person:
800 kJ (190 kcal)
Fordelt på:
Protein 25%
Kulhydrat 26%
Fedt 49% (10 g)

Frugt og grønt pr. person:
Ca. 200 g

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.