Lune sandwiches med grønkålspesto, portobellosvampe og ost
Tilberedning
30 min - 4 stk
- Kom finthakket grønkål i en foodprocessor sammen med mandler, parmesan, olivenolie, hvidløg, salt og sambal olek. Blend til en grov pesto. Kom i en lille skål og sæt til side.
- Skær portobello svampene i tykke skiver og steg dem ved høj varme på en pande med olivenolie til de får en gylden stegeskorpe.
- Smør brødene med grønkålspesto.
- Fordel ost på 4 skiver.
- Kom de stegte svampe oven på.
- Læg de resterende 4 skiver brød over.
- Smør begge ydersider med lidt smør.
- Kom sandwiches i en toaster eller panini grill. De kan også fint steges på en pande og lægges i pres med en tung støbejernsgryde over. Vend dem i så fald undervejs.
Tip!
Grønkålspestoen kan bruges til mange andre ting. Fx til at vende med dampet broccoli eller kartofler.
Opskrift, foto og styling: Julie Karla