Når aftensmaden skal være hurtig, slår det aldrig fejl med en sprød lun sandwich med smeltet ost og lækre grønne sager.

Tilberedning

30 min - 4 stk

  1. Kom finthakket grønkål i en foodprocessor sammen med mandler, parmesan, olivenolie, hvidløg, salt og sambal olek. Blend til en grov pesto. Kom i en lille skål og sæt til side.
  2. Skær portobello svampene i tykke skiver og steg dem ved høj varme på en pande med olivenolie til de får en gylden stegeskorpe.
  3. Smør brødene med grønkålspesto.
  4. Fordel ost på 4 skiver.
  5. Kom de stegte svampe oven på.
  6. Læg de resterende 4 skiver brød over.
  7. Smør begge ydersider med lidt smør.
  8. Kom sandwiches i en toaster eller panini grill. De kan også fint steges på en pande og lægges i pres med en tung støbejernsgryde over. Vend dem i så fald undervejs.

Tip!

Grønkålspestoen kan bruges til mange andre ting. Fx til at vende med dampet broccoli eller kartofler.

Opskrift, foto og styling: Julie Karla

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Lune sandwiches med grønkålspesto, portobellosvampe og ost

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.