Lun salat med linser og savoykål
En lækker og mættende salat med linser, lynstegt savoykål, bagt blomkål og aioli
Tilberedning
30 min - 4 pers
- Skær blomkålen i mindre stykker.
- Vend blomkålen med 1 spsk olie, salt, peber og chiliflager.
- Bag blomkålen i ovnen i 20 minutter ved 200 grader.
- Skær savoykålbladene i store stykker. Fjern stilken i midten. Lynsteg i 1 spsk olie på panden.
- Kom linser i en sigte. Skyl, og lad dryppe af.
- Kom 1 spsk olie, salt og peber i en skål.
- Riv citronskal. Vend i dressingen. Pres citronsaft i skålen, imens du pisker dressingen sammen. Vend dressingen med linserne.
- Hak hasselnøddekerner.
- Hak persille groft.
- Vend blomkål, savoykål, linser, hasselnødder og persille sammen.
- Server med aioli.
Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström