En lækker og mættende salat med linser, lynstegt savoykål, bagt blomkål og aioli
Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström
Skær blomkålen i mindre stykker.
Vend blomkålen med 1 spsk. olie, salt, peber og chiliflager.
Bag blomkålen i ovnen i 20 minutter ved 200 grader.
Skær savoykålbladene i store stykker. Fjern stilken i midten. Lynsteg i 1 spsk olie på panden.
Kom linser i en sigte. Skyl, og lad dryppe af.
Kom 1 spsk. olie, salt og peber i en skål.
Riv citronskal. Vend i dressingen. Pres citronsaft i skålen, imens du pisker dressingen sammen. Vend dressingen med linserne.
Hak hasselnøddekerner.
Hak persille groft.
Vend blomkål, savoykål, linser, hasselnødder og persille sammen.
Server med aioli.
Kan du lide opskriften? Bedøm den her.
Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest