En lækker og mættende salat med linser, lynstegt savoykål, bagt blomkål og aioli

Tilberedning

30 min - 4 pers

  1. Skær blomkålen i mindre stykker.
  2. Vend blomkålen med 1 spsk olie, salt, peber og chiliflager.
  3. Bag blomkålen i ovnen i 20 minutter ved 200 grader.
  4. Skær savoykålbladene i store stykker. Fjern stilken i midten. Lynsteg i 1 spsk olie på panden.
  5. Kom linser i en sigte. Skyl, og lad dryppe af.
  6. Kom 1 spsk olie, salt og peber i en skål.
  7. Riv citronskal. Vend i dressingen. Pres citronsaft i skålen, imens du pisker dressingen sammen. Vend dressingen med linserne.
  8. Hak hasselnøddekerner.
  9. Hak persille groft.
  10. Vend blomkål, savoykål, linser, hasselnødder og persille sammen.
  11. Server med aioli.

Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.