Suppen er fyldig, velsmagende og dejlig mættende... perfekt til en kold og blæsende efterårsdag. De sprøde pærer giver suppen et friskt og sødt modspil.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Hak løget. Skræl gulerødderne og skær i små tern. Varm olien i en gryde og brun karryen af. Tilsæt løg, gulerødder og presset hvidløg og steg et kort øjeblik. 

Skyl linserne og afdryp. Kom linser og bouillon i gryden og kog i ca. 30 minutter.

Halver pærerne, fjern kernehus og skær pærer i både.

Rist bacon sprød på en tør pande. Kort før bacon er færdigstegt tilsættes pærer og hakkede hasselnødder. Steg i yderligere et øjeblik. Tag panden af varmen.

Blend linserne til en tyktflydende suppe. Tilsæt fløde og varm op. Suppen må ikke koge efter at fløden er tilsat, da den ellers skiller. Smag til med salt og peber. 

Server suppen med pærer, bacon og hasselnøddetopping, samt groft brød. 

Opskrift og styling: Udviklet af Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.