Linsesalat med rødbede, kørvel og sorte linser | Sæson
En salat spækket med linser, rødbede, feta og kørvel. Spis den som tilbehør til aftensmaden eller til frokost med lidt friskbagt brød.

Tilberedning

60 min. - 4 pers.

  1. Kom rødbederne i en gryde og dæk dem til med vand. 
  2. Kog rødbederne i ca. 50 minutter. Tjek undervejs om der skal mere vand i gryden. Tjek om rødbederne er færdige ved at stikke en kniv i - slipper den, er de færdige.
  3. Kom rødbederne i koldt vand i et par minutter, og pil skrællen af dem. Skær dem i mindre tern. 
  4. Kog linserne efter pakkens anvisning og skyl dem herefter i koldt vand. 
  5. Bland balsamicoeddike med olivenolie og smag til med salt og friskkværnet peber.
  6. Snit kørvel fint. 
  7. Vend alle ingredienserne sammen og smuldr halvdelen af fetaosten i. Smag til med salt og friskkværnet peber. 
  8. Top salaten med den sidste halvdel af fetaosten samt kørvel efter behov. 


Opskriftudvikling, styling og foto: Maria Charlotte Larsen

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Linsesalat med sorte linser, feta, rødbeder og kørvel

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.