En super lækker lasagne med masser af saftige tomater.

Tilberedning

60+ min - 4 personer

  1. Tænd ovnen pa 200 grader.
  2. Rengør og del svampene, og steg dem på panden i fedtstof ved høj varme i ca. 4 mintter. Hæld sojasaucen på, og lad det koge lidt ind. Tilsæt fløde, og kog saucen op. Smag til med salt og peber.
  3. Skær løgene i tynde ringe og bladselleri i tynde skiver. Knus hvidløgsfeddene med den brede side af kniven. Steg løg, bladselleri og hvidløg på panden i fedtstof i ca. 10 minutter ved svag til jævn varme. Krydr med salt og peber.
  4. Halver tomaterne, pluk basilikum og oregano fra hinanden, og bland det med salt og peber i en skål.
  5. Lag et lag lasagneplader i bunden af et ovnfast fad. Lag svampesaucen i et jævnt lag. Læg et lag lasagneplader over. Fordel løgblandingen over i et jævnt lag, og lag et lag lasagneplader over. Fordel tomater og krydderurteblandingen, og drys med ost.
  6. Bag lasagnen midt i ovnen i ca. 50 minutter og spis den med groft brød.

Opskrift og billede udlånt fra bogen "Vidunderlige Vegetar" af Susanne Engelstoft Rasmussen

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.