Den klassiske lasagne i en kødfri udgave. Du kan nøjes med at bruge champignoner men kan også bruge en blanding af svampe som eks. portobello, bøgehatte og shitakesvampe.

Lasagne med svampe og spinat
Ingredienser
4 pers.
1
løg
2 fed hvidløg
400 g
babyspinat
olivenolie
2 spsk balsamicoeddike
400 g bechamelsauce (1 portion)
6 friske lasagneplader
2 dl panko, evt. rasp, brug da lidt mindre
1 håndfuld friske urter, f.eks. bredbladet persille, oregano og basilikum
salt og peber
Tekst og foto er udlånt af kogebogen Kødfri Mandag, Samvirke.
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Tip
Lav din egen bechamelsauce her.
Servér med en god salat.
Kom evt. andre svampe i fyldet f.eks. shiitake, portobello, kejserhatte eller østershatte.