Vi tvister den klassiske lasagne, skruer ned for kødet, og op for både grøntsager og smag. Med nye legekammerater som tilbehør, puster vi lidt nyt liv i retten.

Lasagne med nye legekammerater
Ingredienser
4 pers.
Kødsauce
1
løg
250 g
champignon
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
50 g bacon
300 g hakket oksekød
1 spsk oregano
1 tsk
timian
1 tsk
rosmarin
2 spsk tomatpuré
1 dl bouillon
1 spsk balsamicoeddike
salt og peber
450 g frossen helbladet spinat (1 pose)
Bechamelsauce
6 dl mælk
2 spsk hvedemel
½ tsk stødt muskatnød
100 g mozzarella
salt og peber
Opskrifter og styling Lone Kjær, Foto Anders Schønnemann
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
Tip
Server fx. tomatsalsa, agurke-spaghetti eller karrystegte gulerødder til.