Fortryllende lammetagine. Som 1001 nats eventyr.

Tilberedning

60+ min - 4 personer

  1. Pil løgene og skær dem i både. Flæk chilien skrab kernerne ud og hak den fint. Varm olien i en stor stegegryde og brun kødet.
  2. Tilsæt løg, chili og presset hvidløg og lad det stege et par minutter. Tilsæt kanel og kardemommefrø og hæld 2 1/2 dl bouillon på. Lad kødet simre ved svag varme under låg i ca. 1 time. Spæd eventuelt til med mere bouillon undervejs. 
  3. Skræl gulerødderne og skær i mindre stykker. Fjern stok og de yderste blade af kålen og snit den fint. Skyl og rens spinaten godt.
  4. Kom gulerødder og kål - og resten af bouillonen - i gryden og lad det simre under låg i ca. 10 min.
  5. Tilsæt spinat og lad den falde sammen. Smag retten til med salt og peber og server med naanbrød eller cous cous.

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.