• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
lammefrikasse medærter, gulerødder og asparges

Lammefrikassé med forårsgrønt

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Vi inviterer venner på ’spis og skrid’, ’spis og skrub af’, ’madklub’ eller skal vi bare kalde det en hyggelig uforpligtende hverdagsmiddag. Kog kødet dagen før, så tilberedningstiden minimeres.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Apr – Jun
    Dagligt grønt
    Lav på gluten

    Ingredienser

    4 pers.

    1 afpudset lammebov eller bryst ca. 1½ kg 
    2 tsk. salt 

    Suppevisk
    1 porretop
    2 kviste timian
    1 laurbærblade
    2 kviste persille 

    600 g gulerødder
    1 bundt grønne asparges, 500 g
    4 dl fløde 9%
    5 spsk. majsstivelse
    400 g ærter
    1 bundt dild  

    Tilbehør
    1½ kg aspargeskartofler 

    Opskrift og styling: Lone Kjær
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8

    Tip

    Frikasséen kan også tilberedes med kylling i stedet for lam. Skal det gå rigtig hurtigt, kan man anvende kyllingebrystfilet, som kun skal koge i ca. 10 minutter.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies