Vi inviterer venner på ’spis og skrid’, ’spis og skrub af’, ’madklub’ eller skal vi bare kalde det en hyggelig uforpligtende hverdagsmiddag. Kog kødet dagen før, så tilberedningstiden minimeres.

Lammefrikassé med forårsgrønt
Ingredienser
4 pers.
1 afpudset lammebov eller bryst ca. 1½ kg
2 tsk. salt
Suppevisk
1 porretop
2 kviste timian
1 laurbærblade
2 kviste persille
600 g gulerødder
1 bundt grønne asparges, 500 g
4 dl fløde 9%
5 spsk. majsstivelse
400 g ærter
1 bundt dild
Tilbehør
1½ kg aspargeskartofler
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
Tip
Frikasséen kan også tilberedes med kylling i stedet for lam. Skal det gå rigtig hurtigt, kan man anvende kyllingebrystfilet, som kun skal koge i ca. 10 minutter.