Lækkert, simpelt og smækfyldt med grønt. Både laksesticks og nudelsalat bliver hurtigt en børnefavorit.

Tilberedning

45 min. - 4 pers

  1. Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp.
  2. Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Fjern de yderste blade og stokken fra kålen. Snit kålen fint.
  3. Varm olien i en wok og steg svampene ved god varme. Tilsæt presset hvidløg og kål og steg ca. 3 min. Tilsæt nudler, teriyaki- og sojasauce og steg i ca. 3 min. under omrøring. Tag wokken af varmen.
  4. Halver agurken på langs, fjern kernerne med en teske og skær agurken i skiver. Snit forårsløgene.
  5. Vend agurk og forårsløg med wok grønt og nudler.
  6. Skær laksefileterne igennem, så der bliver dobbelt så mange stykker. Træk fisken på grillspyd og pensl med olivenolie. Drys med sesam og krydr med salt og peber. Grill laksespyddene i ca. 3 min. på hver side.
  7. Server asiatisk nudelsalat med laksespyd.

TIP Suppler eventuelt nudelsalaten med dampede grønne asparges og frisk koriander.

Opskrift og styling: Lone Kjær. Fotograf Line Falck

 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.