Arabisk inspireret couscous sammen med en dip af persille og yoghurt smager forrygende til de grillstegte laksebøffer.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Del broccoli i små buketter. Damp den i ca. 3 minutter. Afdryp og blend broccoli til en cous cous lignende konsistens.
Tilbered cous cous som angivet på emballagen i vand tilsat presset hvidløg. Afkøl cous cous. 

Skær agurk i små tern og hak løget. Vend cous cous med blended broccoli, agurk, løg og rosiner. Tilsæt reven citronskal og citronsaft og dryp olivenolie over. Smag salaten til med salt og peber.

Rør yoghurt med hakket persille og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.

Steg laksebøffen på en grillpande i ca. 3 minutter på hver side. Server med grøn cous cous og persilleyoghurt.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Laksesteak med grøn cous cous og persilleyoghurt

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.