En nem og delikat salat med røget laks og grønne bønner. Med masser af grønt og fisk er laksesalaten en god og sund hverdagsret.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Nip bønnerne og kog dem 5 min. i letsaltet vand. Afdryp og afkøl bønnerne i en si. Skær dem evt. i 2-3 stykker hver.

Skyl og afdryp salaten og del den i mindre stykker. Halver tomaterne. Bland bønner, salat og tomater. Fordel laks i mindre stykker over.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og server den til.

Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.