Laksemaden er en luksusudgave af et godt stykke smørrebrød.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær top og bund af fennikel, halver og fjern stokken. Skær fennikel i så tynde skiver som muligt. Brug en meget skrap kniv eller en mandolin. Læg fennikel i iskoldt vand til de krøller og er sprøde.

Halver æblerne, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både.

Rør cremefraiche med mayonnaise og sennep. Krydr med salt og peber.

Vrid fennikel fri for vand og tør den godt. Vend fennikel og æbler i dressingen.

Steg bacon sprød på en tør pande. Tag bacon af panden.

Del laksen i flager. Top brødet med rucola, laks, æble-fennikelslaw og bacon. Krydr med salt og peber.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.