Et godt bud på en frisk og sommerlig fødselsdagslagkage i bærsæsonen!


Tilberedning

30 min - 6 -8 personer

Mos hindbær og vend dem med pisket flødeskum.

Knus makroner og hæld ½ dl hyldeblomstsaft over dem.

Stænk lagkagebundene med resten af hyldeblomstsaften.

Fordel halvdelen af hindbærskum på første lagkagebund.

Smør blommemarmelade på den anden lagkagebund, og fordel de knuste makroner ovenpå.

Fordel resten af hindbærskum på den tredje og øverste lagkagebund.

Pynt med en sprøjtepose siderne med pisket flødeskum. Pynt med hele bær og mynteblade på toppen. 

Drys lidt flormelis på lige inden servering.

Opskrift udviklet af Frugtformidlingen
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.