Lady og Vagabonden
Tilberedning
30 min. - 4 personer
- Skyl og hak persillen. Rør hakket kød med persille, presset hvidløg og parmesanost til en fars. Krydr med salt og peber.
- Form farsen til kødboller på størrelse med store valnødder og læg dem på en bageplade med bagepapir. Steg kødbollerne i ovnen ved 175 grader i 15 min.
- Hak løget fint. Hak tomaterne fint. Skær peberfrugt i små tern.
- Varm olien i en lille gryde og svits løg med presset hvidløg. Kom 2/3 af tomaterne i gryden sammen med peberfrugt og varm op. Tilsæt tomatpure og timian og lad tomaterne simre i ca. 5 min. ved svag varme. Blend saucen og smag til med salt og peber. Tilsæt resten af tomaterne og vend kødbollerne i tomatsaucen. Varm saucen op.
- Kog spaghetti som angivet på emballagen. Server spaghetti med kødboller i tomatsauce, parmesanostflager og blade af frisk basilikum.
Tip!
Spice it up: Server retten med hvidløgsstegte champignon drysset med persille.
Opskrifter og styling Lone Kjær, Foto Anders Schønnemann