De fleste børn elsker kyllingelår. Her tilberedes de i en lækker tomatsauce med masser af grønt. Server retten med brød til at dyppe i og couscous salat af blomkål.

Tilberedning

ca. 30 minutter - 4 personer

Dup kyllingen tør med køkkenrulle og vend stykkerne i hvedemel.


Varm halvdelen af olien i en stor gryde og brun kyllingelårene. Krydr med salt og peber og tag kyllingestykkerne op efterhånden som de er brunet.

Læg kyllingelårene i et smurt, ovnfast fad.

Halver løgene og skær dem i skiver. Pres hvidløgene. Skær squash i små tern. Halver cherrytomaterne.

Varm resten af olien på en pande og svits grøntsager med hvidløg i ca. 5 min. Rør i det undervejs, så grøntsagerne ikke brænder på.

Kom grøntsagerne i fadet mellem kyllingelårene sammen med timian og citronskal. Hæld bouillon og hakkede tomater ved og krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 30 min.

Drys retten med bredbladet persille inden servering. 

Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto Anders Schønnemann 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.