Velsmagende ”byg selv”-kyllingesuppe med smag fra det asiatiske køkken

Tilberedning

30 min - 4 pers

  1. Kom kyllingebrysterne i en gryde. Kom vand, bouillonterning, salt og peber i gryden.
  2. Kog kyllingebrysterne 12 minutter. Fisk kyllingen op, og skær i tynde skiver.
  3. Hæld vandet i gryden gennem en sigte. Hæld det sigtede vand tilbage i en ren gryde.
  4. Hak gulerødder, forårsløg, slikærter og chili.
  5. Skær lime over.
  6. Kom suppevand, kylling, grøntsager og koriander på bordet. Lad alle kombinere deres egen suppe.
  7. Lad hver enkel smage sin suppe til med limesaft, sesamolie og soja.

Tip!

Skal suppen være mere mættende, kan man også komme kogte risnudler i.

Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.