Grill spyddene på en varm grillpande, og der er hurtig hverdagsmad på tallerkenerne. Brug en rest kogte ris til salaten, der er smækfyldt med sommergrøntsager.

Kyllingespyd med broccolisalat
Ingredienser
4 pers.
4 kyllingebrystfileter
2 tsk
tørret timian
1 spsk olivenolie
Salt og peber
1
broccoli
60 g ris (svarende til 150 g kogte ris)
4
tomater
1 bundte
forårsløg
1 håndfuld krydderurter fx dild, purløg eller persille
1 dl creme fraiche
1 spsk mayonnaise
1 tsk grovkornet sennep
Næringsindhold pr. 100g
Energi
94 kcalEnergi
393 kJKulhydrater
5.1 gKostfibre
1.3 gFedt
4 gProteiner
8.8 g
Opskrifter og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
Tip
I stedet for kogte ris kan salaten tilberedes med fx kogt pasta, kerner, bulgur eller couscous.
Indhold
Næringsberegningerne i opskriften er baseret på data fra DTU Fødevareinstituttets fødevaredatabank, Frida. I beregningerne er der taget højde for rensesvind. Vi har bestræbt os på at lave så præcise beregninger som muligt, men fejl kan forekomme. Ernæringsoplysningerne på denne hjemmeside kan ikke erstatte professionel ernærings-vejledning fra sundhedspersonale. Brug af alt materiale på hjemmesiden sker på eget ansvar.