Grill spyddene på en varm grillpande, og der er hurtig hverdagsmad på tallerkenerne. Brug en rest kogte ris til salaten, der er smækfyldt med sommergrøntsager.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær kyllingefileterne i strimler. Fordel kyllingen på spyd, pensl med olien og drys med timian. Krydr spydene med salt og peber.

Del broccolien i buketter og damp den under låg i ca. 3 minutter. Kasser kogevandet, hæld koldt vand over broccolien og afdryp. Skær tomaterne i både, snit forårsløg og hak krydderurterne. 

Rør cremefraiche med mayonnaise og sennep og smag til med salt og peber. Vend broccoli med ris, tomater, forårsløg, krydderurter og dressing. 

Grill kyllingespyddene i ca. 3 minutter på hver side. Server med broccolisalat.

Tip
I stedet for kogte ris kan salaten tilberedes med fx kogt pasta, kerner, bulgur eller cous cous.

Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.