Til børnefødselsdag, picnickurv på stranden en sommerdag, til havefest, ja, de egner sig til rigtig mange sammenkomster, disse små delikate kyllingespid, både hjemme og til når man er på farten.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Skær kyllingebrystfileterne i tommelfingertykke strimler.

Bland sojasauce, citronsaft, sesamolie, hvidløg, ingefær, rosmarin, oregano og farin i en skål og læg kyllingestykkervvned i marinaden. Lad dem marinere tildækket med folie i mindst 1 time i køleskabet,  gerne natten over.
 
Sæt strimlerne på træspid og sæt et lille stykke chili fast i bunden. Steg spiddene på en meget varm grillpande eller grill i haven om sommeren. Lad dem stege ca. 2-3 minutter på hver side, eller indtil kødet er gennemstegt. 
 
Opskrift og billede er venligst udlånt fra bogen "Rollinger og Roulader"

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.