Kyllingeschnitzel med spicy tomatguacamole
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Bank kyllingebrysterne flade med en kødhammer. Vend dem i mel, sammenpisket æg og rasp tilsat salt og peber.
- Varm olien på en slip-let-pande og steg kyllingeschnitzlerne sprøde i 5 minutter på hver side. Kødet skal være gennemstegt, så tjek inden du tager det af panden.
- Halver avokadoerne, fjern sten og mos kødet ud med en ske. Flæk chilien, fjern kernerne og hak den fint. Kom avokado, chili, presset hvidløg, citronsaft og yoghurt i en blender. Kør et kort øjeblik. Guacamolen må godt være grov.
- Hak tomaterne. Hak koriander og vend begge dele i guacamolen. Smag til med salt og peber.
- Top rugbrødet med salat, kyllingeschnitzel og tomatguacamole. Pynt med frisk koriander.
Tip
Tomatguacamolen er også suveræn som dip til både rå grønsager og nachos.
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto Henrik Freek