Kyllingesalat i bagte filokurve | Opskrift hos Sæson
De smukke bagte filokurve er meget nemme at lave. Du skal blot bruge filodej, lidt smør og muffinsforme.

Tilberedning

45 min - 4 pers. - 12 filokurve

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom kyllingelårene i en gryde og dæk lårene med grøntsagsbouillon. Bring dem i kog og lad dem koge i 20 minutter. Tag dem op og lad dem køle af.
  3. Rens svampene og skær dem i små stykker. Steg dem møre i olivenolie på en pande og lad dem køle af.
  4. Rør creme fraiche sammen med mayonnaise, sennep og finthakket purløg. Smag til med salt og peber.
  5. Fold filopladerne ud. Hver plade giver 2 filokurve.
  6. Del den første filoplade i 12 firkanter. Pensel alle firkanter med smeltet smør. Læg seks firkanter oven på hinanden som en stjerne, og sæt den ned i en muffinform.
  7. Fortsæt med de øvrige plader til der er 12 muffins i alt.
  8. Sæt dem i ovnen i 10 minutter, til de er gyldne og sprøde.
  9. Pil kyllingekødet fra benene og vend det sammen med svampene og fintskåret skalotteløg.
  10. Vend cremen sammen med kødet og smag kyllingesalaten til med salt og peber.
  11. Kom salaten i afkølede filokurve og anret med frisk kørvel.

Opskriftudvikling, styling og foto: Julie Karla 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Kyllingesalat med svampe i bagte filokurve

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.