Er du til salat til hovedret, så prøv denne sommersalat med jordbær og kylling. Serveret med brød, tør vi godt garantere at du bliver mæt.

 


Tilberedning

30 min - 4 personer

Pensl kyllingebrystfileterne med olie og grill dem til kødet er gennemstegt. Ca. 5-8 minutter på hver side.

Skyl salaten og slyng den tør. Skyl, nip og halver jordbærrene. Vend salat med jordbær, blåbær og basilikumblade.

Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend forsigtig i salaten.

Skær kyllingbrystfileter i skiver og anret med salat. Server med brød. 

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.