Hverdage med fart på kræver hurtige måltider, der både mætter øjet og ganen.

Tilberedning

45 minutter - 4 personer

Tænd ovnen på 200 grader.

Rør karrypasta med revet ingefær og olie. Vend kyllingelår i marinaden inden de fordeles i et ovnfast fad med bagepapir og steg kyllingelårene i ovnen i ca. 25 minutter.

Imens tilberedes grøntsagerne.

Halver kålen. Fjern de yderste blade og stokken og snit kålen fint. Drys kålen med salt og sukker og kram den godt.

Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i tynde både.

Skær mango fra stenen og skræl den. Skær den i både.

Halver avokado, fjern stenene og tag kødet ud med en ske. Skær avokado i lameller og dryp citronsaft over.

Pil og hak løget. Skyl og hak koriander.

Rør limesaft med fiskesauce, sukker og smagsneutral olie og vend  med ris og kål,  og dernæst med de øvrige ingredienser.

Server salaten til kyllingelårene.

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Line Falck

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.