Kyllingelår med asiatisk kålsalat
Tilberedning
45 minutter - 4 personer
Tænd ovnen på 200 grader.
Rør karrypasta med revet ingefær og olie. Vend kyllingelår i marinaden inden de fordeles i et ovnfast fad med bagepapir og steg kyllingelårene i ovnen i ca. 25 minutter.
Imens tilberedes grøntsagerne.
Halver kålen. Fjern de yderste blade og stokken og snit kålen fint. Drys kålen med salt og sukker og kram den godt.
Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i tynde både.
Skær mango fra stenen og skræl den. Skær den i både.
Halver avokado, fjern stenene og tag kødet ud med en ske. Skær avokado i lameller og dryp citronsaft over.
Pil og hak løget. Skyl og hak koriander.
Rør limesaft med fiskesauce, sukker og smagsneutral olie og vend med ris og kål, og dernæst med de øvrige ingredienser.
Server salaten til kyllingelårene.
Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Line Falck