Her er en nem og lækker middagsret og et anderledes, populært indslag i madpakken. Har du kylling til overs fra dagen før, er det ekstra nemt, ellers bruger du bare kyllingebrystfilet, der lige gennemsteges på panden

Tilberedning

30 min - 4 personer

Pil kødet fra benene, hvis du har kyllingerester fra dagen før. Eller skær brystfiletterne i mundrette stykker og steg dem i lidt olivenolie på en varm pande ca. 7-8 minutter.
Kog perlebyggen efter anvisning på pakken evt. tilsat lidt hønsebouillon. Afkøl ca. 15 min. Skær tomaterne ud i kvarte. Skær æblet ud i kvarte og fjern kernehuset. Skær æblebådene i mundrette tern og vend dem i lidt citronsaft. Hak persillen og myntebladene. Skyl babyspinatbladene.
Bland alle ingredieserne med de tørrede tranebær, olivenolien og citronsaften. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Foto og opskrift: Sif Orellana

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.