Kylling og peberrod er en klassisk og dejlig smagskombination! 


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Tilberedningsmetode
Kog kyllingen i vandet sammen med løg, gulerod, laurbær, peber og salt i 1½ time. Si derefter suppen fra, og si den igennem et klæde, så den bliver helt klar. Pil kødet af kyllingen, riv eller skær det i mindre stykker, og kassér ben og skind. Kom den siede suppe tilbage i gryden med kyllingestykker og porrer. Kog suppen op, lad den simre 5 minutter, tilsæt piskefløden, kog suppen op igen, sluk for den, og tilsæt peberrod og kørvel.

Smag til med salt, server den straks med ristede mandler på toppen, brød og peberrod i en lille skål ved siden af til dem, der kan klare mere sved på panden. 

Husk, at smagsstofferne i peberrod er flygtige - derfor skal peberrod ikke koge med i suppen, men puttes i lige før servering. Omvendt – hvis du synes, suppen er blevet for stærk, kan du bare koge den lidt – så bliver peberrodssmagen dæmpet.

Opskriften udviklet af Trine Hahnemans og venligst udlånt fra bogen "365 hverdagsretter"

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Kyllinge-peberrodssuppe med ristede mandler

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.