Kylling og peberrod er en klassisk og dejlig smagskombination!

Kyllinge-peberrodssuppe med ristede mandler
Ingredienser
4 pers.
1 kylling
2½ l vand
2 løg med skal
1 gulerod
5 laurbærblade
1 spsk hel peber
1 spsk salt
2 porrer i skiver
2½ dl piskefløde
4 spsk friskrevet peberrod
1 bdt finthakket kørvel
Salt
Tilbehør
100 g ristede mandelflager, brød, 2-3 spsk høvlet peberrod
Opskriften udviklet af Trine Hahnemans og venligst udlånt fra bogen "365 hverdagsretter"
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
Tip
Husk, at smagsstofferne i peberrod er flygtige - derfor skal peberrod ikke koge med i suppen, men puttes i lige før servering. Omvendt – hvis du synes, suppen er blevet for stærk, kan du bare koge den lidt – så bliver peberrodssmagen dæmpet.