Kylling-tomat rigatone
One pot pasta - meget nemmere end det smager!
Tilberedning
45 min - 4 personer
- Tag en stor gryde frem, der kan rumme det hele. Sæt gryden på lidt over middel varme.
- Varm olien op og kom hvidløg og kyllingestykker i gryden. Lad kyllingen brune på alle sider men uden at blive gennemstegt.
- Drys de tørre krydderier over kyllingen.
- Kom løg, grillet peber og chili i gryden og lad stege et par minutter.
- Kom dåsetomater, vin, vand og pasta i gryden og lad det koge op.
- Lad nu det hele småkoge i ca. 15 til 20 min. Rør hyppigt og tilsæt en smule vand efter behov.
- Skru helt ned for varmen og kom smør og salt i. Rør rundt.
- Kom fløde og parmesanost i gryden og lad det småkoge 5 minutter mere. Rør af og til.
- Tag gryden af varmen og drys evt. med lidt mere ost og chiliflager efter behov
Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard