One pot pasta - meget nemmere end det smager!

Tilberedning

45 min - 4 personer

  1. Tag en stor gryde frem, der kan rumme det hele. Sæt gryden på lidt over middel varme.
  2. Varm olien op og kom hvidløg og kyllingestykker i gryden. Lad kyllingen brune på alle sider men uden at blive gennemstegt.
  3. Drys de tørre krydderier over kyllingen.
  4. Kom løg, grillet peber og chili i gryden og lad stege et par minutter.
  5. Kom dåsetomater, vin, vand og pasta i gryden og lad det koge op.
  6. Lad nu det hele småkoge i ca. 15 til 20 min. Rør hyppigt og tilsæt en smule vand efter behov.
  7. Skru helt ned for varmen og kom smør og salt i. Rør rundt.
  8. Kom fløde og parmesanost i gryden og lad det småkoge 5 minutter mere. Rør af og til.
  9. Tag gryden af varmen og drys evt. med lidt mere ost og chiliflager efter behov

Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.