Kylling tikka masala med æbler
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Pil og hak løget. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint.
- Halver peberfrugt, fjern frøstole og skær peberfrugt i strimler.
- Halver æblerne, fjern kernehus og skær æblerne i både. Læg æblerne i en skål med koldt vand.
- Skær kødet i mindre stykker. Varm olien i en gryde og svits løg, chili og kylling heri. Tilsæt presset hvidløg, tikka masala, peberfrugter og flåede hakkede tomater.
- Lad kyllingen simre under låg i ca. 5 minutter.
- Tag æblerne op af det kolde vand og tør dem godt.
- Kom æblerne i gryden og lad det simre i yderligere ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber.
- Server kylling tikka marsala med kogte ris, yoghurt, mynte og fladbrød.
Tip
Du kan også lave din Tikka Masala-pasta selv:
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek