Giv kyllingen et orientalsk twist og servér med en sprød nudelsalat.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Kylling
Tænd ovnen på 225 grader.
Rens kyllingen og tør den. Drys kyllingen med salt både indvendig og på skindet. Fyld kyllingen med persille og citron skåret i kvarte. Bind kyllingen sammen.  Læg kyllingen i et smurt ovnfast fad. Krydr med peber og steg kyllingen i ovnen i ca. 1 time til den er gylden.

Nudelsalat
Kog nudlerne som angivet på emballagen. Hæld vandet fra og skyl dem under koldt vand.
Snit icebergsalaten fint. Skær agurken igennem på langs og skær agurken i skiver. Rens champignon og skær i skiver. Hak løg og koriander fint. Vend nudler med icebergsalat, agurk, champignon, løg og koriander.

Dressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend i salaten. Smag til med peber. Drys salaten med hakkede cashewnødder.

 

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.