Kylling med rosmarin og citron
Tilberedning
60+ min - 4 personer
Skær tomaterne i kvarte. Skær squash eller agurk og peberfrugt i tern ca. 3x3 cm. Skær løgene i både. Bland grøntsagerne i en bradepande smurt med olie. Fordel citronbådene og rosmarinkviste over. Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber.
Skær kyllingen i 8-10 stykker og fordel dem over grøntsagerne. Dryp den med citronsaft og olivenolie rørt med presset hvidløg. Krydr med salt og peber.
Stil kyllingeretten i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe i ca. 1 time. Tjek at kyllingen er gennemstegt.
Tip
Du kan udskifte rosmarin med frisk timian eller 2 spsk tørret oregano.
Du kan også stege grøntsager og kylling i hver deres fad.
Opskrift og styling Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek