Skøn hverdagsmad, men kan også sagtens serveres som afslappet gæstemad

Tilberedning

60+ min - 4 personer

Skær tomaterne i kvarte. Skær squash eller agurk og peberfrugt i tern ca. 3x3 cm. Skær løgene i både. Bland grøntsagerne i en bradepande smurt med olie. Fordel citronbådene og rosmarinkviste over. Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber.

Skær kyllingen i 8-10 stykker og fordel dem over grøntsagerne. Dryp den med citronsaft og olivenolie rørt med presset hvidløg. Krydr med salt og peber. 

Stil kyllingeretten i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe i ca. 1 time. Tjek at kyllingen er gennemstegt.

Tip
Du kan udskifte rosmarin med frisk timian eller 2 spsk tørret oregano.

Du kan også stege grøntsager og kylling i hver deres fad.

Opskrift og styling Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.