Kom rodfrugter, kartofler og kylling i ovnen, og glæd dig over duften, og den gode efterårsmag på tallerkenen.

Kylling med rødder og dip
Ingredienser
4 pers.
1 hel kylling
2 stor bagekartofler
½ dl olivenolie
1 spsk eddike
2 spsk honning
2 spsk
hakket frisk rosmarin
Salt og peber
Hvidløgsdip
2 dl yoghurt naturel
2 spsk mayonnaise
2 fed hvidløg
3 spsk hakket frisk estragon
Salt og peber
Næringsindhold pr. 100g
Energi
124 kcalEnergi
519 kJKulhydrater
8 gKostfibre
1.9 gFedt
6.4 gProteiner
7.6 g
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
Indhold
Næringsberegningerne i opskriften er baseret på data fra DTU Fødevareinstituttets fødevaredatabank, Frida. I beregningerne er der taget højde for rensesvind. Vi har bestræbt os på at lave så præcise beregninger som muligt, men fejl kan forekomme. Ernæringsoplysningerne på denne hjemmeside kan ikke erstatte professionel ernærings-vejledning fra sundhedspersonale. Brug af alt materiale på hjemmesiden sker på eget ansvar.