Kom rodfrugter, kartofler og kylling i ovnen, og glæd dig over duften, og den gode efterårsmag på tallerkenen

Tilberedning

60+ min - 4 personer

Tænd ovnen på 225 grader.

Rens kyllingen og parter den i 6-8 stykker. Skræl rodfrugter og bagekartofler og skær i mundrette stykker. Rør olie med eddike, honning og hakket rosmarin og vend med kartofler og rodfrugter. Fordel kartofler og rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Læg kyllingen ovenpå og krydr med salt og peber. Steg kylling og rodfrugter i ovnen i ca. 30 min. til det er mørt.

Rør yoghurt med mayonnaise, presset hvidløg og hakket estragon. Smag til med salt og peber.

Server kylling med rodfrugter og hvidløgsdip.

Frugt og grønt pr. person: ca. 200 g

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.