Kylling i kokosmælk
Tilberedning
30 minutter - 4 personer
Skær kyllingen i strimler. Skyl spinaten og slyng den tør. Del broccoli i små buketter. Skær gulerødder i skiver. Fjern de yderste blade og stokken fra spidskålen og snit den fint.
Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Skær top og bund af citrongræs. Fjern de yderste blade og snit citrongræs fint.
Varm olien i en gryde og steg kylling med chili, citrongræs, presset hvidløg og ingefær et kort øjeblik. Vend godt rundt. Hæld bouillon i gryden, tilsæt broccoli, gulerødder og spidskål og kog suppen i ca. 5 min. Tilsæt kokosmælk og kog op. Tag gryden af varmen. Tilsæt spinat og smag suppen til med limesaft, salt og peber.
Tilbered nudlerne som angivet på emballagen og fordel dem i 4 suppeskåle. Hæld suppen over og server straks.
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Tia Borgsmith