Kartoffelmos med kødsauce er én af familiens favoritter. Men husk, at man nemt kan spæde hverdagsretterne op med grønt – både i mos og sauce.

Tilberedning

- 4-6 personer

  1. Skær kartofler og pastinak i mindre stykker og kog dem godt møre i usaltet vand, ca. 30 min.
  2. Brun kødet i lidt olie, tilsæt løg, hvidløg, gulerod samt squash i små tern og steg endnu 4-5 min.
  3. Krydr med oregano, salt og peber og kom bouillon ved og lad det simre 5 min.
  4. Tilsæt tomat og kom saucen i et ovnfast fad.
  5. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem. Rør grønsagsmosen sammen med ricotta og smag til med salt og peber.
  6. Fordel grønsagsmosen hen over kødsaucen og sæt fadet i ovnen ved 200ºC i ca. 20 min.
  7. Server med brød og salat.

Opskrift og styling Gitte Heidi Rasmussen, foto Betina Hastoft

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Krydret kødsauce med låg af mosede kartofler og pastinakker

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.