• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Krydret kalv med kejserhatte og spinat

Krydret kalv med kejserhatte og babyspinat

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Der er noget helt særligt og raffineret over denne krydrede simreret, der gør den velegnet til festlige lejligheder. Den lækre, friske spinat, skal først vendes i lige inden servering.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Apr – Okt
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.
    600 g kalvekød, f.eks. tyksteg eller inderlår
    2 spsk grøn karrypasta
    1 knivspids knust allehånde
    2 knuste laurbærblade
    2 tsk finthakket ingefær
    2 stor løg
    20 g smør
    2 spsk hvedemel
    1 liter oksebouillon
    400 g kejserhatte
    1 kg babyspinat
    2 dl yoghurt
    salt og peber

    Tilbehør

    ris

    Opskrift udviklet af Betina Repstock
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6

    Tip

    Du kan også bruge champignon, shii-take eller portebello til retten.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      • Prøv også

      • kavlemørbrad med forårsgrønt

        Kalvemørbrad med forår på tallerkenen

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • krebinetter med rodfrugter

        Vildtkrebinetter med rodfrugter og løg-svampecreme

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • hakkebøf med svampesaute og æble

        Hakkebøffer med jordskokke-svampe saute

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Valentinesmiddag bestående af kartofler på spyd, salat, kød og svampesauce

        Oksemørbrad med bagt salat og svampesauce

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies