Der er noget helt særligt og raffineret over denne krydrede simreret, der gør den velegnet til festlige lejligheder. Den lækre, friske spinat, skal først vendes i lige inden servering.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Skær kødet i tern. Vend det med grøn karry og resten af krydderierne.

Hak løgene groft. Brun kødet i en stegegryde i rigeligt smør. Tilsæt løg. Lad dem brune med i et par minutter. Drys med mel og lad melet suge al smørret. Tilsæt lidt bouillon. 

Lad det hele simre under låg til kødet er mørt – ca. en time. I mens tilsætter du jævnligt små portioner vand, til saucen får rette konsistens. På den måde bliver saucen tykkere og tykkere, mens den koger.  

Skyl spinaten i en stor skål koldt vand, mens saucen koger.

Tilsæt svampene når kødet er mørt, og lad dem koge med i to minutter.

Tilsæt spinat og rør rundt lige inden servering. Anret i portionsskåle med en spiseskefuld yoghurt på toppen. 

Tip
Du kan også bruge champignon, shii-take eller portebello til retten.

Opskrift udviklet af Betina Repstock
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Krydret kalv med kejserhatte og babyspinat

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.