Coleslaw, dvs. amerikansk kålråkost, gør det nemt og lækkert at få spist mere af den sunde kål. Prøv denne variant til svinekam, frikadeller eller kold, røget skinke.

Krydret coleslaw med æble
Ingredienser
4-6 personer
½ liter fintsnittet spidskål, savoykål eller hvidkål
2-3 groftrevne gulerødder
2-3 stilke fintsnittet bladselleri
1 grofthakket æble
1 dl lyse rosiner
Dressing
1 tsk groft stødt spidskommen
1 tsk groft stødt korianderfrø
1 dl creme fraiche, 9-18%
Salt og peber
1 dl mangochutney
Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
Tip
Salaten smager allerbedst, hvis den får lov til at trække en times tid, og gerne længere.
Har du hverken spidskommen eller koriander, så brug lidt karry eller karrypasta til at smage dressingen til med.