Coleslaw, dvs. amerikansk kålråkost, gør det nemt og lækkert at få spist mere af den sunde kål. Prøv denne variant til svinekam, frikadeller eller kold, røget skinke

Tilberedning

30 min - 4-6 personer

Bland alle ingredienserne til salaten i en skål.

Rist spidskommen og koriander i en tør pande – afkøl og rør krydderierne med creme fraiche salt, peber og mangochutney.

Bland salat og dressing omhyggeligt og smag til med yderligere krydderier, før salaten anrettes og drysses med persille.

Tip
Salaten smager allerbedst, hvis den får lov til at trække en times tid, og gerne længere.

Har du hverken spidskommen eller koriander, så brug lidt karry eller karrypasta til at smage dressingen til med

Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.