• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Tabbouleh med krydderurter og forårsgrønt - Opskrift hos Sæson

Krydderurtetabbouleh med forårsgrønt

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Prøv en nem og lækker salat af perlerug og forårsgrønt – god til både aftensmad og madpakken.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Mar – Okt
    Dagligt grønt
    Lav på laktose
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    1 dl perlerug, perlespelt, perlebyg eller brune ris 
    1 bundt asparges, grønne 
    1 bundt radiser 
    1 agurk 
    1 bakke cherrytomater 
    2 håndfulde friske krydderurter fx. kørvel, persille og basilikum
    Reven skal af 1 økologisk citron 
    2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
    Salt og peber

    Opskrift og styling: Lone Kjær
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies